KV Mechelen verloor vier keer op rij: We hebben nu één optie tegen STVV

KV Mechelen verloor vier keer op rij: "We hebben nu één optie tegen STVV"

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 17:25ma 21-09-2020 om 17:25

KV Mechelen zit in de hoek waar de klappen vallen. Het kwam zondag nog op voorsprong tegen KRC Genk, maar verzaakte om die voorsprong vast te houden. Na een vier op achttien in de openingsspeeldagen weet Malinwa-verdediger Jordi Vanlerberghe wat hen te doen staat.

Met een 3-1-nederlaag vertrokken de bezoekers zondag uit Genk, en dat terwijl ze nog op voorsprong kwamen. Drie tegendoelpunten dus voor Malinwa, maar toch werd er in de Mechelse verdediging nog een lichtpuntje aangeduid: Vanlerberghe.

 "We verloren met 3-1, dus dan ben je niets met het feit dat mensen jou sterk vonden spelen", reageerde die na afloop bij Het Nieuwsblad. "Ik had liever meer punten gehad. Het is een cliché, maar we creëerden wel kansen, alleen moeten die er dan wel in."

De verdediger weet ook dat het volgende keer beter moet en hóé het dan moet spelen. "De efficiëntie was er gewoonweg te weinig, en dan bedoel ik dat in de beide backlijnen. In de box kwamen de voorzetten te makkelijk aan. We hebben nu één optie, en dat is komend weekend thuis winnen tegen Sint-Truiden", klonk het.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws