Antwerp-fans scanderen naam van Bölöni, Leko: Dat is niet leuk om te horen

Antwerp-fans scanderen naam van Bölöni, Leko: "Dat is niet leuk om te horen"

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 07:30ma 21-09-2020 om 07:30

Royal Antwerp FC boog tegen KAS Eupen een 0-2 achterstand nog om in een 2-2 gelijkspel, maar toch waren de fans van The Great Old tijdens de wedstrijd allesbehalve tevreden. Zij schreeuwden tijdens de wedstrijd "Oh Laszlo Bölöni", iets wat bij Ivan Leko toch hard binnenkwam.

De Antwerp-coach was dan ook eerlijk na afloop. "Het was niet leuk om die dingen te moeten aanhoren", zuchtte Leko in Het Laatste Nieuws. "Ik heb veel respect voor de mening van de fans en voor het werk van mijn voorganger. Maar ook voor mijn eigen werk heb ik respect", gaat de Kroaat verder.

Leko hoopt dat de resultaten snel volgen bij Antwerp, maar hij geeft alvast aan dat er keihard gewerkt wordt. "Ik leef voor deze job, ben er 24 uur op 24, zeven dagen op zeven mee bezig. We zitten nu eenmaal in een groeiproces. Iedereen mag ons kritisch benaderen, maar dit nieuwe project heeft wat tijd nodig."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Heeft Leko nood aan versterking bij Antwerp?

(775 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws