'Bayern wil miljoenen van Thiago investeren en meldt zich bij Ajax'

'Bayern wil miljoenen van Thiago investeren en meldt zich bij Ajax'

Gepubliceerd: donderdag 17 september 2020 om 11:37do 17-09-2020 om 11:37

Bayern München gaat de opbrengst van een mogelijke transfer van Thiago Alcántara naar Liverpool niet investeren in een vervanger voor de middenvelder. De favoriet op het transferlijstje van Der Rekordmeister is Ajax-back Sergiño Dest.

Dat meldt BILD. Bayern ziet in Corentin Tolisso, die al onder contract staat in München, een uitstekende vervanger voor Thiago. De Duitse grootmacht wil zich met de Thiago-miljoenen melden in Amsterdam: Dest staat nog steeds bovenaan de wensenlijst van trainer Hansi Flick. 

Dest wordt al langer in verband gebracht met een transfer naar Bayern, maar tot op heden zat er geen schot in de zaak. Daar gaat de transfer van Thiago verandering in brengen. Volgens Engelse media zijn Bayern en Liverpool al akkoord over de transfersom van Thiago. De middenvelder gaat Liverpool ongeveer dertig miljoen euro kosten. Thiago zelf moet nog wel tot een akkoord komen met Liverpool, maar dat gaat waarschijnlijk geen problemen opleveren.

Bayern wil, nu er extra geld beschikbaar is voor nieuwe spelers, doorschakelen naar Dest. De Ajax-verdediger staat ook in de belangstelling van een aantal Premier League-clubs, maar hij heeft zijn keuze al gemaakt: de international van de Verenigde Staten wil naar Bayern. De Champions League-winnaar meldde zich vorig seizoen al met een bod van twintig miljoen euro bij Ajax, maar dat werd afgewezen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws