UPDATE: 'Reguilon ondergaat donderdag medische keuring bij Spurs'

UPDATE: 'Reguilon ondergaat donderdag medische keuring bij Spurs'

Gepubliceerd: woensdag 16 september 2020 om 10:00wo 16-09-2020 om 10:00

Laatste update: donderdag 17 september 2020 om 12:13do 17-09-2020 om 12:13

De verrassende transfer van Sergio Reguilón naar Tottenham Hotspur lijkt een kwestie van tijd. Volgens de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano hebben de Noord-Londenaren een akkoord bereikt met Real Madrid over een transfer van dertig miljoen euro.

Reguilón maakte vorig seizoen indruk bij Sevilla, maar heeft bij Real Madrid niet veel kans op speeltijd vanwege de aanwezigheid van Marcelo en Ferland Mendy. De Koninklijke ziet echter nog genoeg potentie in Reguilón en wil de linksback alleen verkopen als er een terugkoopclausule in de transfer wordt opgenomen. Het op pole position liggende Manchester United zag dit niet zitten en is plotseling gepasseerd door Tottenham, meldde The Athletic dinsdag.

Volgens Romano zijn de ontwikkelingen nu in een stroomversnelling geraakt: Tottenham zal dertig miljoen euro overmaken én bleek bereid om twee door Real Madrid voorgestelde clausules in de deal op te nemen. In het Spurs-contract van Reguilón wordt een terugkoopclausule opgenomen: bovendien heeft Real Madrid het eerste recht om de linksback over te nemen, voor het geval hij zich in de kijker speelt bij andere clubs.

De kersvers Spaans international mag in Noord-Londen de concurrentiestrijd aangaan met Ben Davies. Danny Rose staat ook nog onder contract bij Tottenham, maar werd vorig seizoen al verhuurd aan Newcastle United en is aan zijn laatste contractjaar begonnen.

Update: De transfer van Sergio Reguilón naar Tottenham Hotspur lijkt een kwestie van tijd. De Real Madrid-verdediger, vorig seizoen op huurbasis actief bij Sevilla, ondergaat donderdag een medische keuring in Madrid. Mocht hij deze doorstaan, staat niets een transfer naar Noord-Londen nog in de weg.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws