'Grootverdiener Zahavi praat met PSV over opmerkelijke transfer naar Eindhoven'

'Grootverdiener Zahavi praat met PSV over opmerkelijke transfer naar Eindhoven'

Gepubliceerd: woensdag 16 september 2020 om 10:45wo 16-09-2020 om 10:45

De geruchten kloppen: PSV is bezig met de komst van de Israëlische spits Eran Zahavi. Dat melden Voetbal International, het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf in navolging van berichten uit Israël en China.

Volgens media uit Israël is Zahavi nagenoeg akkoord met PSV, maar zover is dat naar verluidt nog niet. PSV heeft wel met Zahavi gesproken en ziet in hem een opvolger van Sam Lammers, die mogelijk naar Atalanta Bergamo gaat. Zahavi (33) staat momenteel onder contract bij het Chinese Guangzhou R&F.

Dat PSV praat met Zahavi mag gerust opvallend worden genoemd. De spits verdient in China een miljoenensalaris dat hij in Eindhoven bij lange na niet zal kunnen verdienen. Volgens het ED strijkt Zahavi jaarlijks een kleine tien miljoen euro op. Toch waagt PSV een poging. Van een akkoord is nog zeker geen sprake, dat werd wel gemeld in Israëlische media.

Zahavi is een bekende van PSV-trainer Roger Schmidt, de Duitser wilde hem al naar Beijing Guoan halen. Zahavi heeft bij Guangzhou R&F nog een contract tot het einde van dit jaar.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws