Vandenbempt zag ontslag aankomen: Vreemd dat AA Gent dit allemaal niet wist

Vandenbempt zag ontslag aankomen: "Vreemd dat AA Gent dit allemaal niet wist"

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 19:31di 15-09-2020 om 19:31

KAA Gent heeft maandag na amper 25 dagen afscheid genomen van Lazslo Bölöni. Het ontslag van de Roemeense coach kwam niet onverwacht, zeker niet voor Peter Vandenbempt.

"Het kan niet zijn dat ze niet wisten hoe Böloni denkt over voetbal, dat zijn filosofie niet helemaal strookt met het DNA van AA Gent en dat hij op zijn wat gevorderde leeftijd wellicht niet meer zal veranderen", vertelde Vandenbempt bij Sporza. "De verhalen die naar boven komen: niet te veel beelden bekijken, zelf heel vaak te laat komen op afspraken, de organisatie binnen de club op haar beloop laten, waardoor er nu een soort chaos heerst, en niet al te hard werken..."

"Je kunt de telefoon nemen, even naar de Bosuil bellen en dan zouden ze dat allemaal geweten hebben. Het is dus vreemd dat AA Gent dit allemaal niet wist. De Witte en Louwagie hebben mea culpa geslagen op de persconferentie. Alleen stel ik me de vraag of je dat alleen voor de aanstelling van Bölöni moet doen, of ook voor het ontslag van Jess Thorup. Want ook dat hebben ze met al hun ervaring verschrikkelijk verkeerd ingeschat. Dat was al een paniekreactie", besloot Vandenbempt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws