'Antwerp is Lamkel Zé liever kwijt dan rijk, maar niemand wil hem overnemen'

'Antwerp is Lamkel Zé liever kwijt dan rijk, maar niemand wil hem overnemen'

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 07:19di 15-09-2020 om 07:19

Het verhaal van Didier Lamkel Zé bij Antwerp FC lijkt helemaal voorbij. De Kameroener zat niet in de selectie voor de partij tegen STVV en mag vertrekken. Bij Antwerp zijn ze hem inmiddels liever kwijt dan rijk.

Op de Bosuil is men de fratsen van Lamkel Zé nu stilaan helemaal beu. Ook zijn grootste believers willen niet langer verder met de Kameroener. Flink wat spelers van Antwerp spreken volgens Het Laatste Nieuws zelfs niet meer met Lamkel Zé. De speelvogel werd al volledig buiten de groep gezet.

Antwerp wil hem dan ook graag verkopen. Zo snel mogelijk. Maar dat dreigt nog bijzonder moeilijk te gaan worden. Het plaatste Lamkel Zé deze zomer al in de etalage, maar geen enkele club kwam met een concrete aanbieding voor hem. Eén niet nader genoemde Belgische eersteklasser polste wel even, maar daar bleef het bij.

Zo dreigt het 'experiment-Zé' op een grote sisser af te lopen. Aanvankelijk werden er nog bedragen genoemd van meer dan tien miljoen euro, maar dat zal Antwerp nooit krijgen.

Voetbalkwaliteiten
Toch bestaat er geen twijfel over dat Lamkel Zé een goede voetballer is, als het kopje meezit. Dat bewees hij maandagavond bij de beloften van Antwerp. 4-2 winst tegen Deinze, met wie anders dan Lamkel Zé als de uitblinker. Hij was goed voor twee doelpunten en een assist. Dinsdag traint hij weer mee met de A-kern van Antwerp, maar een terugkeer in de selectie lijkt niet voor meteen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Antwerp Lamkel Zé laten gaan?

(731 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws