Ngadeu weet waar het grote probleem van KAA Gent ligt: Dat missen we

Ngadeu weet waar het grote probleem van KAA Gent ligt: "Dat missen we"

30-08-2020 08:45
8

KAA Gent wist dit seizoen nog niet te overtuigen en blijft achter met een 0 op 9. De Buffalo's werden gezien als één van de grote titelkandidaten, maar heeft het bijzonder moeilijk. Dat weet ook sterkhouder Michel Ngadeu.

"De drie nederlagen houden ons allemaal bezig. Je zou kunnen gaan twijfelen maar we weten dat we kwaliteit hebben om dit als team om te draaien", vertelt Ngadeu op de officiële kanalen van Gent.

De verdediger weet dus wat Gent dit seizoen mist. "Vertrouwen is daarbij een belangrijke factor en dat missen we. Door wedstrijden te gaan winnen, komt dat vertrouwen terug. We weten dus wat ons te doen staat", vertelt hij.

Gent moet weer winnen en moet dat ook doen onder nieuwe trainer Laszlo Bölöni. "Elke trainer legt zijn eigen accenten en dat vertaalt zich in andere trainingen, andere principes en andere manier van communiceren. Als speler is dat even wennen maar je past je daar aan aan. Onze job blijft hetzelfde en we willen elke wedstrijd winnen. Dat is niet veranderd", besluit Ngadeu.