'Club Brugge speurt naar vlotscorende spits, vertrek Krmencik kan daarbij helpen'

'Club Brugge speurt naar vlotscorende spits, vertrek Krmencik kan daarbij helpen'

28-08-2020 09:15
30

Club Brugge kan binnenkort (tijdelijk) weer afscheid nemen van Michael Krmencik. De Tsjech kan in eigen land terugkeren naar zijn ex-team Viktoria Plzen. Voor Blauw-Zwart zou het alvast de deur openen naar de komst van een nieuwe spits.

In de eerste vier wedstrijden met inzet dit seizoen wist Club Brugge enkel tegen KAS Eupen tot scoren te komen. Krmencik en David Okereke, twee transfers van vorig seizoen, konden hun kostprijs en de verwachtingen nog niet inlossen. Youssouph Badji (18) is dan weer een veelbelovend talent, maar met hem wil Club niet te snel gaan.

Volgens Het Laatste Nieuws is extra versterking in het aanvallende compartiment dan ook een wens van trainer Philippe Clement. Junior Edmilson is alvast in beeld als aanwinst voor op de flank, maar ook een vlotscorende centrumspits staat op het verlanglijstje. In dat opzicht zou een vertrek van Krmencik welgekomen zijn.

Eerder nam Club Brugge ook al afscheid van Kaveh Rezaei (Sporting Charleroi) en Loïs Openda (Vitesse). Zij worden voor het komende seizoen verhuurd door de landskampioen.