Wat moet Club doen? Zeer goeie, grote naam halen, maar dat kan je niet betalen

Wat moet Club doen? "Zeer goeie, grote naam halen, maar dat kan je niet betalen"

27-08-2020 16:52
10

Club Brugge zit met een spitsenprobleem, dat is inmiddels genoegzaam bekend. Aangezien een doeltreffende negen het verschil kan maken in heel wat wedstrijden, wordt algemeen aangenomen dat Blauw-Zwart nog de transfermarkt zal opgaan. Wesley Sonck wikt en weegt die optie.

"De trend sinds Nieuwjaar is dat het aanvallende compartiment zeer moeilijk doelpunten maakt", beseft de voormalige Rode Duivel bij Eleven Sports. "Een vlotscorende spits wil iedereen hebben. Dat kan alleen maar als je een zeer goeie, grote naam gaat halen, van wie je weet dat hij er elk jaar twintig gaat maken. Maar die kan je niet halen hier, want die kan je niet betalen", is Sonck pessimistisch.

In de huidige kern van Club lopen wel enkele aanvallers rond, maar zij konden nog niet overtuigen. David Okereke is vaak helemaal afwezig in een wedstrijd, terwijl de jonge Youssouph Badji nog groen achter de oren is. Michael Krmencik lijkt dan weer een miskoop. Zijn ex-club zou alvast interesse tonen om de Tsjech terug te halen.