'PSV moet vijftien miljoen betalen voor 'Het Monster', ook Spurs toont interesse'

'PSV moet vijftien miljoen betalen voor 'Het Monster', ook Spurs toont interesse'

Gepubliceerd: donderdag 27 augustus 2020 om 10:14do 27-08-2020 om 10:14

PSV is achter de schermen druk bezig om de Zuid Koreaan Kim Min-Jae binnen te halen. De verdediger kan op beide posities in het hart van de verdediging uit de voeten, maar de concurrentie in de strijd om zijn handtekening is hevig. 

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Ook Voetbal International berichtte woensdag al over de PSV-interesse. Clubs uit heel Europa hebben hun pijlen gericht op de sterke Min-Jae, die bij zijn huidige club Beijing Guoan ook wel 'Het Monster' wordt genoemd. De Chinese club wil naar verluidt vijftien miljoen euro ontvangen voor Min-Jae. Ook Lazio, Tottenham Hotspur en Watford hopen de verdediger binnen te halen.

Roger Schmidt kent Min-Jae, die al dertig keer in actie kwam voor Zuid-Korea, nog uit zijn periode als trainer in China. Hij werkte een half seizoen samen met de centrale verdediger. PSV lijkt dan ook een streepje voor te hebben op de concurrentie in de strijd om de handtekening van Min-Jae. Daarnaast slaagden Ji-Sung Park en Young-Pyo Lee in het verleden al in Eindhoven.

PSV hoopt Min-Jae te kunnen verleiden door zich op te stellen als opleidingsinstituur voor ploegen uit de grotere Europese competities. Zo zou hij na één of twee seizoenen in Eindhoven de stap kunnen maken naar een Europese topclub.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws