OFFICIEEL: Anderlecht verwelkomt talentvolle doelman

OFFICIEEL: Anderlecht verwelkomt talentvolle doelman

Gepubliceerd: woensdag 26 augustus 2020 om 17:07wo 26-08-2020 om 17:07

RSC Anderlecht is een keeper rijker. Bram Verbruggen maakt per direct de overstap van het Nederlandse NAC Breda en levert zijn oude club een transfersom op. Naar verluidt gaat het om ongeveer 300.000 euro.

Verbruggen gaat zijn ex-teamgenoot Jelle ten Rouwelaar achterna, die onlangs dezelfde overstap maakte en inmiddels keeperstrainer van Anderlecht is. Hij heeft Verbruggen bij de Belgische clubleiding getipt, zo klonk het destijds. NAC wilde toen niet meewerken, maar heeft nu besloten om de talentvolle doelman alsnog naar België te laten vertrekken.

Verbruggen maakte zes jaar lang deel uit van de jeugdopleiding van NAC. Hij kwam in 2014 over van de amateurs van WDS'19. Deze zomer maakte hij de overstap van de jeugdopleiding naar het eerste elftal van de club uit Breda. Verbruggen wordt derde doelman bij Anderlecht, achter Hendrik Vancrombrugge en Timon Wellenreuther.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws