Puzzelen achterin bij Club: “Een verdediger 6 maanden uit, andere 6 weken”

Puzzelen achterin bij Club: “Een verdediger 6 maanden uit, andere 6 weken”

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 15:25do 13-08-2020 om 15:25

Nadat Club Brugge zijn openingswedstrijd vorige week verloor van Charleroi, moet coach Philippe Clement komende tijd weer rekening houden met enkele dompers. Een drietal verdedigers zal dit weekend alvast niet inzetbaar zijn, en ook Emmanuel Dennis is onzeker.

Zo meldt Clement op de persconferentie donderdagmiddag dat de Nigeriaanse spits een trap heeft ontvangen op de enkels. Hij moest de training verlaten. Ook Simon Deli, die de partij tegen Charleroi vervroegd moest verlaten, traint nog niet mee en zal het komende treffen met KAS Eupen missen.

Dan is er nog Matej Mitrovic. Eerder werd al duidelijk dat de verdediger lange tijd niet inzetbaar zal zijn met een voetblessure. "We rekenen op minimum zes maanden", aldus Clement. Ook de 19-jarige Maxime De Cuyper werd dit weekend geopereerd met een scheur in de meniscus. Hij zal maximaal een zestal weken uit zijn.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws