'Er mag weer gevoetbald worden in Vlaanderen, maar liefst zonder publiek'

'Er mag weer gevoetbald worden in Vlaanderen, maar liefst zonder publiek'

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 12:41do 13-08-2020 om 12:41

Laatste update: donderdag 13 augustus 2020 om 12:48do 13-08-2020 om 12:48

Het kabinet van Ben Weyts had donderdag goed nieuws voor sporters in Vlaanderen. Er mag weer aan competitiesport gedaan worden in Vlaanderen. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Eerder had Cathy Berx het licht voor de provincie Antwerpen al op groen gezet. De gouverneur laat sporten in haar provincie weer toe. Nu krijgt ook de rest van Vlaanderen hetzelfde goede nieuws te horen.

Toch zal het nog niet zijn zoals voor de coronacrisis. Er wordt immers gevraagd om het aantal supporters te beperken. Voor heel wat voetbalclubs is dat geen goed nieuws. Zij hebben immers fans nodig om te overleven. Indoor geeft de Veiligheidsraad toestemming voor 100 fans. Outdoor mogen er 200 fans een sportevenement bijwonen. Dit moet telkens met een mondmasker op.

Lokale besturen mogen nog altijd beslissen om strengere regels op te leggen voor sommige sportevenement als de toestand daarom vraagt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Lees meer over: Breaking News

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws