'Telenet bereikt toch akkoord met Eleven, ook samenvattingen krijgen thuis'

'Telenet bereikt toch akkoord met Eleven, ook samenvattingen krijgen thuis'

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 21:28wo 12-08-2020 om 21:28

Laatste update: woensdag 12 augustus 2020 om 21:37wo 12-08-2020 om 21:37

De eerste speeldag moesten klanten van Telenet nog een oplossing zoeken om Belgisch voetbal te zien. Daar kan voor de tweede speeldag verandering in komen. Eleven Sports en Telenet staan dicht bij een akkoord.

Aanvankelijk bereikten Eleven Sports en Telenet maar geen akkoord, waardoor klanten van Telenet op de eerste speeldag geen voetbal te zien krijgen. Volgens Het Nieuwsblad staan beide partijen nu toch dicht bij een akkoord over de televisierechten. Ook de samenvattingen zouden net zoals vorig seizoen weer te zien zijn op Vier.

Een akkoord was woensdag in de maak, donderdag zouden alle handtekeningen gezet moeten worden. De kans is dus bijzonder groot dat klanten van Telenet komend weekend ook voetbal te zien krijgen op hun televisie. Dat zal niet langer met omkadering van Play Sports zijn, maar wel op een speciaal Pro League Eleven-kanaal.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws