Albert kritisch voor Anderlecht-speler: Hij gaat iedere match in de fout

Albert kritisch voor Anderlecht-speler: "Hij gaat iedere match in de fout"

Gepubliceerd: dinsdag 11 augustus 2020 om 11:45di 11-08-2020 om 11:45

Anderlecht is begonnen aan het seizoen met een 2-2 tegen KV Mechelen. Het gaf een 0-2 nog op een knullige manier weg. Volgens Philippe Albert mag Elias Cobbaut stilaan uit de ploeg verdwijnen. 

Cobbaut ging namelijk onder de bal door met de 2-2 van Jordi Vanlerberghe. "Cobbaut werd weer eens verraden door een gebrek aan concentratie", aldus Albert bij Het Laatste Nieuws. "Hij maakt per match altijd één concentratiefout. Als tegenstander moet je daar gewoon op wachten om dan toe te slaan. Er is niets veranderd tegenover vorig seizoen: Kompany moet de defensie leiden. Als hij er niet bij is, kan Van Crombrugge niet altijd de meubelen redden."

Ook Killian Sardella liet zich van zijn beste kant zien. Hij gaf de bal weg bij de 1-2. "Hij is een jonge speler. Had hij schrik om achteraf kritiek te krijgen als hij niet zou uitvoetballen? Ik kan me niet indenken dat Vercauteren en Kompany niet zouden begrijpen dat hij op dat moment een bal de tribune injaagt. Het was niet zijn eerste fout. Als je niet bij Barcelona, Manchester City of Bayern München speelt, moet je dat soort risico's niet nemen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Cobbaut goed genoeg voor Anderlecht?

(323 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws