UPDATE: 'Italianen bereid om vraagprijs op tafel te leggen voor Dennis'

UPDATE: 'Italianen bereid om vraagprijs op tafel te leggen voor Dennis'

Gepubliceerd: dinsdag 11 augustus 2020 om 07:31di 11-08-2020 om 07:31

Laatste update: zaterdag 15 augustus 2020 om 15:30za 15-08-2020 om 15:30

Club Brugge ging zaterdag met 0-1 onderuit op de openingsspeeldag van de nieuwe Jupiler Pro League. Een valse start voor de regerende kampioen. Emmanuel Dennis verwerkte die met een dagje aan de Côte d'Azur. Al speelde daar op de achtergrond nog wat anders mee.

Tegen Charleroi voetbalde Dennis voor het eerst weer 84 minuten mee, nadat hij in de bekerfinale nog aan de bank gekluisterd bleef. Ook de Nigeriaan kon een nederlaag niet afwerken. Zondag nam hij een privéjet richting Cannes, weet Het Laatste Nieuws. Samen met ploeggenoot Odilon Kossounou en een andere vriend besloot hij een dagje te genieten.

Toch had dat uitje nog een achterliggend doel. In Zuid-Frankrijk heeft Dennis een informeel gesprek gehad met een geïnteresseerde ploeg. Welke club dat mag zijn, is niet bekend. De voorbije dagen en weken doken onder meer Borussia Dortmund, Arsenal FC, Internazionale en Atalanta op als potentiële overnemers. Club zou 25 miljoen euro verlangen voor haar aanvaller.

UPDATE: Atalanta werd enkele dagen geleden al genoemd als een van de kanshebbers om Dennis over te nemen. De Italiaanse ploeg staat nu nog een stapje dichter bij de uiteindelijke transfer, meldt SCORENigeria. Atalanta, dat net uit de Champions League werd gekegeld door PSG, zou volgens die bron zelfs bereid zijn om het gevraagde bedrag, dat schommelt tussen 20 en 25 miljoen euro, op tafel te leggen voor de Nigeriaanse aanvaller.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Vind jij dat dit gedrag van Dennis kan?

(378 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws