Bingo voor KV Kortrijk? Cools wenst nieuwe transfer alvast veel succes

Bingo voor KV Kortrijk? Cools wenst nieuwe transfer alvast veel succes

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 17:45ma 10-08-2020 om 17:45

Het lijkt er sterk op dat KV Kortrijk een nieuwe aanwinst beet heeft. Maleisische media geven aan dat Luqman Shamsudin (18) heeft getekend en voegen zelfs een videoboodschap van Dion Cools toe.

De ex-speler van Club Brugge is zelf van Maleisische afkomst. Hij wenst Shamsudin alvast veel succes in de Belgische competitie. Shamsudin zou meteen een contract hebben getekend voor de komende vijf seizoenen. KV Kortrijk pikt hem op in zijn thuisland, waar hij bij de lokale topclub Selengor speelde.

Het is natuurlijk geen toeval dat net KV Kortrijk in Maleisië gaat shoppen, want ook eigenaar Vincent Tan komt uit dat land. Shamsudin speelde al mee bij de nationale beloften van Maleisië, maar wacht nog op zijn eerste selectie voor het A-team. Een transfer naar België kan daar misschien wel bij helpen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws