Carrasco wil de CL-trofee op zijn palmares: ‘Atlético verdient het’

Carrasco wil de CL-trofee op zijn palmares: ‘Atlético verdient het’

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 14:30ma 10-08-2020 om 14:30

Donderdagavond beginnen Altético Madrid en Yannick Carrasco in Lissabon aan hun queeste naar Champions League-glorie. Onze landgenoot staat op scherp: ‘Atlético verdient die trofee.’

Slechts drie overwinningen is Yannick Carrasco verwijdert van een felbegeerde Champions League trofee. De Rode Duivel verloor al eens een CL-finale met Atlético, en is gebrand om de trofee deze keer wel op zak te steken. "Deze club verloor al twee finales op een pijnlijke manier, ik vind dat we die trofee nu wel eens verdienen", citeert Het Laatste Nieuws Carrasco.

De toekomst van Carrasco ligt tot aan de CL-finale nog met zekerheid in Madrid, wat er nadien gebeurt is echter koffiedik kijken. "Atlético is mijn thuis, ik wil hier dus zeker blijven. Ik heb echter niet alles zelf te zeggen in de onderhandelingen", vertelt hij. Ondanks zijn voorkeur naar Europa heeft onze landgenoot nog geen spijt van zijn Chinees avontuur. "Ik heb positieve en negatieve dingen meegemaakt, maar daardoor ben ik nu meer volwassen en heb ik een betere levensvisie."

De eerste uitdager van Atlético in de Champions League is het Duitse RB Leipzig. De wedstrijd vindt plaats donderdagavond om 21uur. Strijdtoneel is het stadion van Sporting CP in Lissabon.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Wie stoot door?

(29 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws