STVV-Gent start om 13u30: Hier nooit gemakkelijk, laat staan in brandende zon

STVV-Gent start om 13u30: "Hier nooit gemakkelijk, laat staan in brandende zon"

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 10:47zo 09-08-2020 om 10:47

Voor het ambitieuze KAA Gent start het seizoen met een bezoek aan Sint-Truiden. Door de nieuwe programmatie van Eleven Sports gaat dat duel door om 13u30. En laat er nu net een verzengende hittegolf woeden in ons land ...

Vadis Odjidja beseft dat het een zware middag wordt op Stayen. "Op STVV is het nooit gemakkelijk, laat staan met een brandende zon", zucht hij bij Sporza. Toch weigert hij die hitte in te roepen als een excuus. "Het doel is duidelijk, we willen een goede start maken en dat doe je enkel door te winnen", klinkt het simpel.

Trainer Jess Thorup heeft er alvast vertrouwen in. "Kwalitatief zijn we sterker dan vorig seizoen", verwijst hij naar de verschillende zomeraanwinsten. "De nieuwe jongens zullen het team verrijken en dat stemt mij tevreden. Als trainer ervaar ik nu meer mogelijkheden. Tijdens de voorbereiding experimenteerden we al met de opstelling en het systeem. Ik heb hier veel uit opgestoken. De flexibiliteit kan ons nog diensten bewijzen tijdens het seizoen", maakt de Deen zich sterk.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is het onverantwoord om bij dit weer om 13u30 te voetballen?

(93 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws