Antwerp verkoos Leko boven Vanhaezebrouck: Ik heb heel lang getwijfeld

Antwerp verkoos Leko boven Vanhaezebrouck: "Ik heb heel lang getwijfeld"

Gepubliceerd: zaterdag 8 augustus 2020 om 10:45za 08-08-2020 om 10:45

Laszlo Bölöni verliet Royal Antwerp FC na drie succesvolle jaren. Als vervanger kozen Luciano D'Onofrio en co voor Ivan Leko. Toch was hij niet de enige optie, want de Kroaat lag in de weegschaal met Hein Vanhaezebrouck. Dat vertelt D'Onofrio in gesprek met Het Laatste Nieuws.

"Ik had twee namen in mijn hoofd: Leko en Vanhaezebrouck. Met allebei heb ik gesproken - vele uren, Hein zat precies op de plaats waar jij nu zit. Ik heb heel lang getwijfeld, en uiteindelijk voor Leko gekozen. Vanhaezebrouck had even plausibel geweest. Maar op dít moment leek het mij beter om...", opent de sportieve baas van Antwerp.

D'Onofrio staat erom bekend vaak spelers of mensen met een Standard-verleden naar de Bosuil te halen, toch was Michel Preud'homme nooit een optie voor Antwerp. "Ik wilde niet weer een spanningsveld creëren tussen Antwerp en Standard. Met ouder worden, ben ik gevoeliger voor conflicten", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Zou Vanhaezebrouck bij Antwerp gepast hebben?

(763 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws