OFFICIEEL: KAS Eupen haalt jonge Belg terug uit Engeland

OFFICIEEL: KAS Eupen haalt jonge Belg terug uit Engeland

06-08-2020 20:45 Laatste update: 06-08-2020 20:45
6

Eupen wil volgens Het Nieuwsblad een bekende naam terug naar België halen: de Belgische aanvaller Julien Ngoy staat op het verlanglijstje. Ngoy speelt sinds zijn zestiende voor Stoke City. 

Ngoy werd geboren in Antwerpen, maar speelde in de jeugd zowel voor Anderlecht als voor Club Brugge. Daarna speelde hij nog even voor de Brusselse NSeth Academy. In 2013 gooide hij hoge ogen door een transfer naar Stoke City te versieren. Daar speelde hij uiteindelijk ook zes keer mee, maar een doorbraak bleef uit.

In de afgelopen jaren kreeg Ngoy al uitleenbeurten aan Walsall en Grasshoppers Zurich. Bij die laatste club speelde hij zelfs 22 keer mee, maar kon hij wel maar 5 goals maken. Ngoy heeft bij Stoke City nog een contract lopen tot 2022. Stoke kon zich dit seizoen maar nipt redden in The Championship en eindigde op een vijftiende plaats.

Update 8/8: Volgens L'Avenir is de deal tussen Eupen en Ngoy rond. De 22-jarige Antwerpenaar zette vrijdagavond laat zijn handtekening onder een verbintenis voor twee seizoenen. Hij verlaat Stoke City, waar hij nauwelijks aan de bak kwam. Eupen was al een tijdje op zoek naar aanvallende versterking, al is de kans reëel dat de Panda's op verdere aanwinsten blijven azen.

Update: KAS Eupen heeft de komst van Julien Ngoy bekendgemaakt. De Belgische middenvelder komt over van Stoke City. Naar verluidt tekende hij een contract voor twee jaar bij de Panda's. In Engeland kwam Ngoy niet veel meer aan spelen toe.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie