OFFICIEEL: KAS Eupen haalt jonge Belg terug uit Engeland

OFFICIEEL: KAS Eupen haalt jonge Belg terug uit Engeland

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 20:45do 06-08-2020 om 20:45

Laatste update: zaterdag 8 augustus 2020 om 18:33za 08-08-2020 om 18:33

Eupen wil volgens Het Nieuwsblad een bekende naam terug naar België halen: de Belgische aanvaller Julien Ngoy staat op het verlanglijstje. Ngoy speelt sinds zijn zestiende voor Stoke City. 

Ngoy werd geboren in Antwerpen, maar speelde in de jeugd zowel voor Anderlecht als voor Club Brugge. Daarna speelde hij nog even voor de Brusselse NSeth Academy. In 2013 gooide hij hoge ogen door een transfer naar Stoke City te versieren. Daar speelde hij uiteindelijk ook zes keer mee, maar een doorbraak bleef uit.

In de afgelopen jaren kreeg Ngoy al uitleenbeurten aan Walsall en Grasshoppers Zurich. Bij die laatste club speelde hij zelfs 22 keer mee, maar kon hij wel maar 5 goals maken. Ngoy heeft bij Stoke City nog een contract lopen tot 2022. Stoke kon zich dit seizoen maar nipt redden in The Championship en eindigde op een vijftiende plaats.

Update 8/8: Volgens L'Avenir is de deal tussen Eupen en Ngoy rond. De 22-jarige Antwerpenaar zette vrijdagavond laat zijn handtekening onder een verbintenis voor twee seizoenen. Hij verlaat Stoke City, waar hij nauwelijks aan de bak kwam. Eupen was al een tijdje op zoek naar aanvallende versterking, al is de kans reëel dat de Panda's op verdere aanwinsten blijven azen.

Update: KAS Eupen heeft de komst van Julien Ngoy bekendgemaakt. De Belgische middenvelder komt over van Stoke City. Naar verluidt tekende hij een contract voor twee jaar bij de Panda's. In Engeland kwam Ngoy niet veel meer aan spelen toe.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws