OFFICIEEL: Waasland-Beveren strikt 28-jarige Franse aanvaller

OFFICIEEL: Waasland-Beveren strikt 28-jarige Franse aanvaller

Gepubliceerd: woensdag 5 augustus 2020 om 19:43wo 05-08-2020 om 19:43

Waasland-Beveren heeft sinds vorige week zekerheid over een verlengd verblijf in eerste klasse en op de Freethiel blijven ze niet bij de pakken zitten. Met Jordan Faucher heeft de club een nieuwe aanvaller gevonden.

De 28-jarige Fransman komt over van AO Xanthi, een Griekse eersteklasser waarvoor hij afgelopen seizoen acht doelpunten maakte. Faucher is geen onbekende in het Belgisch voetbal. Tussen 2012 en 2014 kwam hij uit voor Royal Antwerp FC.

Zijn jeugdopleiding doorliep hij bij FC Metz. In 2010 maakte hij de overstap naar Tours. Na een avontuur bij RFC Tournai, kwam hij dus bij The Great Old terecht. Na enkele Israëlische avonturen, kwam hij opnieuw in Frankrijk terecht bij Red Star FC. 

Daar werd hij vorig seizoen weggeplukt door AO Xanthi. Waasland-Beveren gaat proberen hem speelgerechtigd te krijgen voor de start van de competitite volgend weekend.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws