'Anderlecht schakelt politie in, domme spelfout kan de sleutel zijn'

'Anderlecht schakelt politie in, domme spelfout kan de sleutel zijn'

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 18:45di 04-08-2020 om 18:45

Anderlecht kreeg afgelopen weekend ongewenst bezoek. De ingang van oefencomplex Neerpede werd ontsierd met slogans tegen Vincent Kompany. Nu heeft Anderlecht officieel klacht ingediend bij de politie, meldt Het Nieuwsblad. 

De boodschap van de vandalen was niet mis te verstaan. 'Fuck the prosses, Kompany casse-toi', stond vlak voor de poort te lezen. Anderlecht heeft de tekst inmiddels laten verwijderen, maar heeft ook verdere stappen ondernomen.

De politie hoopt vooral op een doorbraak door de spelfout in het woord 'prossess', dat in het Engels eigenlijk als 'process' wordt geschreven. Er wordt nu onderzocht of er in het verleden al spandoeken werden getoond waar vergelijkbare spelfouten in stonden. 

De vraag is wel of de vandalen daadwerkelijk supporters van Anderlecht waren. Sommige fans van Anderlecht geloven eerder in een actie van een rivaliserende supporterskern. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws