Pro League en Eleven Sports gaan samenwerken met bwin: “Een extra dimensie”

Pro League en Eleven Sports gaan samenwerken met bwin: “Een extra dimensie”

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 13:45di 04-08-2020 om 13:45

De Pro League en Eleven Sports hebben een nieuwe samenwerking voorgesteld. Bwin wordt de komende drie seizoenen de nieuwe ‘betting partner’, dat meldt Het Nieuwsblad.

‘De overeenkomst tussen de drie partijen is een 360° partnership met een aanwezigheid van bwin op alle platformen van de Pro League en Eleven. Via de ‘Bet and Watch’ toepassing zullen klanten van bwin de wedstrijden van de Jupiler Pro League via streaming kunnen volgen’, klinkt het.

De deal geldt zowel voor de Jupiler Pro League, 1B als de Supercup. Bwin wordt ook rechtenhouder van de nationale betting streaming-rechten. “Kansspelen en weddenschappen kunnen een extra dimensie aan de voetbalbeleving toevoegen”, zegt Pierre François, CEO van de Pro League.

“Elke partner is zich echter bewust van de risico’s van onverantwoord gedrag en engageert zich om deze risico’s, ieder vanuit zijn rol, zo veel mogelijk te beperken”, gaat François verder. “Bwin, de Pro League en Eleven Sports, zullen binnen dit partnership inzetten op een integraal beleid van preventie.”  

“Ook de bescherming van de spelers en de integriteit van het voetbal in zijn geheel is van belang. Het partnerschap zal ten alle tijden getoetst worden aan de doelstellingen en best practices uit het samenwerkingsprotocol tussen de Pro League en de Kansspelcommissie”, aldus de CEO van de Pro League.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws