Spannende strijd om D'Onofrio: 'De geknipte man voor Standard'

Spannende strijd om D'Onofrio: 'De geknipte man voor Standard'

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 10:45di 04-08-2020 om 10:45

Laatste update: dinsdag 4 augustus 2020 om 10:56di 04-08-2020 om 10:56

Luciano D’Onofrio, technisch directeur bij Antwerp, is volgens Het nieuwsblad de geknipte man om aan de slag te gaan bij Standard. Het belooft, na dit seizoen, een strijd te worden om  D’Onofrio.

Bij Antwerp weten ze wat ze hebben aan D’Onofrio: het is een transferstrateeg, die niet veel geld nodig heeft om een ploeg te bouwen. ‘Antwerp-voorzitter Paul Gheysens wil regelmatig zijn portefeuille opentrekken maar D’Onofrio staat op de rem. Hij wilt niet met geld maar met voetbalkennis een ploeg naar de top brengen’, schrijft Het Nieuwsblad.

Dat laatste is precies wat Standard nodig heeft. Met weinig geld een ploeg naar de top brengen. En niet alleen daarvoor is D’Onofrio de geknipte man. ‘De vriendschap van Fornieri met Luciano D’Onofrio zet de deur open voor speculaties. Logisch. De huidige sportief directeur van Antwerp woont in Luik en is geschikt om Standard naar de top te helpen’, besluit het dagblad.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws