The Times: doorbraak in Sancho-gesprekken, BVB akkoord met gespreide betaling

The Times: doorbraak in Sancho-gesprekken, BVB akkoord met gespreide betaling

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 10:30di 04-08-2020 om 10:30

De monstertransfer van Jadon Sancho is wederom een stapje dichterbij gekomen, meldt The Times dinsdag. Volgens de kwaliteitskrant is er alvast één belangrijke hobbel genomen in de gesprekken tussen Manchester United en Borussia Dortmund.

BILD meldde zondagavond dat The Red Devils niet de middelen hebben om in één keer te voldoen aan de vraagprijs van 120 miljoen euro en dat men een verdeling over drie betalingstermijnen voorstelde. Volgens The Times zag Borussia Dortmund dit aanvankelijk niet zitten, maar heeft BVB inmiddels alsnog een gespreide betaling geaccepteerd.

Alle betrokken partijen hebben nog tot het einde van de week de tijd om tot een akkoord te komen. Borussia Dortmund begint op 10 augustus aan de voorbereiding en wil dan weten of het met óf zonder Sancho het nieuwe seizoen in kan gaan: dat laatste scenario is nu dus een stuk waarschijnlijker geworden dan het eerste. Manchester United gaat met de Sancho-deal zijn clubrecord uit 2016 breken: Paul Pogba werd toen met 105 miljoen euro de duurste speler ter wereld, maar is inmiddels ingehaald door Neymar en zal binnenkort ook zijn eerste plek op clubniveau af moeten staan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws