Cercle-voorzitter beseft dat er wat bij moet: Ja, er komen versterkingen aan

Cercle-voorzitter beseft dat er wat bij moet: "Ja, er komen versterkingen aan"

Gepubliceerd: zondag 2 augustus 2020 om 16:47zo 02-08-2020 om 16:47

In haar generale repetitie voor de nakende competitie ging Cercle Brugge vrij kansloos onderuit bij KV Oostende: 3-1. De algemene teneur dat er te weinig kwaliteit aanwezig is in de spelersgroep, lijkt daarmee bevestigd te zijn. Voorzitter Vincent Goemaere kondigt dan ook transferactiviteit aan.

Allereerst wil de Cercle-preses de 3-1-nederlaag in Oostende nu ook niet dramatiseren. "Ik had ook liever een positief resultaat gezien, maar we mogen ons daar niet blind op staren. Het is vanaf het moment waarop de competitie start, dat we moeten beginnen winnen en dan gaan de resultaten erom doen", aldus Goemaere op het digitale huis van de Vereniging.

Waarom schiet Cercle zo laat in actie? "Ik val een beetje in herhaling", zucht hij. "Het is een zeer moeilijke tijd met corona, er is veel onzekerheid geweest. Nog altijd trouwens. Ik hoop echt dat we kunnen voetballen. En dan is er ook nog de voorbereiding van de ploeg. Ook door corona hebben we enorm veel vertraging gekend. Ik vind het jammer dat ik dat vandaag nog steeds moet herhalen."

Ambitieuze versterkingen
"Dat neemt niet weg dat we nu met veel ambitie bezig zijn, om de juiste dingen te doen om de ploeg te versterken", geeft Goemaere de fans hoop. "Sowieso komen er versterkingen. Veel mensen vragen mij dat. Ja, er komen nieuwe spelers aan. Ja, er komen versterkingen. En het zijn zeer ambitieuze versterkingen. Ik beloof jullie dat het goed komt."

"Ik versta dat de supporters nerveus zijn en zich vragen stellen", sust de voorzitter. "Sowieso zal dit nog een tijdje zo blijven. We zullen de goeie transfers doen, we zullen niet zomaar spelers halen en hopen dat er daar een paar goede bij zitten. We willen ons echt doelgericht versterken. Onze targets zitten in de internationale competities, maar die waren nog niet afgelopen. Daar moeten we rekening mee houden", besluit Goemaere.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derbywinst vieren? Dat doet Clinton Mata zo #ClubBrugge #CercleBrugge #Cercle #FCB #JPL #Brugge #ClintonMata #Mata

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Is Cercle één van de grootste degradatiekandidaten?

(90 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws