Balanta sluit vertrek bij Club Brugge niet uit: Maar ik voel me hier ook goed

Balanta sluit vertrek bij Club Brugge niet uit: "Maar ik voel me hier ook goed"

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2020 om 06:59za 01-08-2020 om 06:59

Club Brugge trok afgelopen zomer Eder Balanta aan, die meteen indruk wist te maken bij de landskampioen. De middenvelder ontpopte zich tot een sterkhouder bij Blauw-Zwart. Zorgt dat ook voor een transfer?

Balanta staat al bij flink wat buitenlandse clubs op het lijstje. Tot een officieel bod bij Club Brugge kwam het niet, al sluit Balanta niets uit. "Ik ben nu 27", vertelt hij bij Nord Eclair. "Ik droom er uiteraard van om een stap hogerop te zetten, naar een nog grote competitie", aldus Balanta.

Al moet men bij Club Brugge niet vrezen dat hij ook gaat vragen om een transfer. "Maar ik ben hier bij Club Brugge heel gelukkig", geeft Balanta aan.

De Colombiaanse middenvelder kwam vorig seizoen 31 keer uit voor Club Brugge. Daarin was hij goed voor drie doelpunten en één assist. In het tussenseizoen heeft hij zijn contract bij Blauw-Zwart ook meteen verlengd tot medio 2024.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Is Balanta goed genoeg voor een stap hogerop?

(196 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws