OFFICIEEL: KVM-verdediger verkast naar Man City

OFFICIEEL: KVM-verdediger verkast naar Man City

Gepubliceerd: woensdag 29 juli 2020 om 17:15wo 29-07-2020 om 17:15

Laatste update: woensdag 29 juli 2020 om 18:08wo 29-07-2020 om 18:08

Issa Kabore heeft zijn droomtransfer te pakken, de verdediger uit Burkina-Faso maakt de overgang naar Manchester City. Kabore moet wel nog minstens een jaartje rijpen in Mechelen.  

Kabore maakte pas in februari zijn debuut voor KVM, de wedstrijden nadien stond hij steevast in de basis. De goede prestaties van de 19-jarige verdediger hebben ook de scouts van City weten te overtuigen, die schotelde Kabore prompt een contract voor. KV Mechelen maakte woensdagnamiddag de transfer officieel wereldkundig via de officiële kanalen.

Kabore verkast wel niet per direct naar Manchester, de verdediger wordt nog minstens een jaar uitgeleend aan KV Mechelen. "Dit is een win-win situatie voor beide partijen. De speler droomde al lang van de Premier League, nu kan hij bij ons rustig die stap voorbereiden. City heeft een duidelijk traject voor ogen en gaf aan dat onze club belangrijk is voor de ontwikkeling van Kabore. Op deze manier kunnen we hem ook nog wat langer in Mechelen houden", toont sportief directeur Tom Caluwé zich opgetogen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Gaat Kabore het maken bij Manchester City?

Ja
34%
Nee
66%
(155 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws