Van Damme biedt zich aan bij Antwerp en Standard: Ben er klaar voor

Van Damme biedt zich aan bij Antwerp en Standard: "Ben er klaar voor"

Gepubliceerd: zondag 26 juli 2020 om 19:15zo 26-07-2020 om 19:15

Na zijn vertrek bij Lokeren heeft Jelle Van Damme nog steeds geen nieuwe club gevonden. De ervaren man wil enkel nog maar in Eerste Klasse A aan de slag en hoopt vooral op een kans bij ex-clubs Antwerp en Standard.

De verdediger heeft zich alvast zelf aangeboden bij Antwerp en Standard. Een terugkeer naar die eerste club lijkt echter moeilijk te worden. Van Damme geeft bij Sudpresse aan dat hij met Ivan Leko sprak. "Hij reageerde positief, maar Antwerp liet me weten dat ze op dit moment voldoende verdedigers hebben", aldus Van Damme.

Bij Standard gaf men ook aan dat een terugkeer er niet meteen zit aan te komen. Van Damme is nochtans bereid om een proefperiode te ondergaan. "Als ik één of twee weken aangeboden krijg om bij Standard te testen, dan ben ik er klaar voor", zegt Van Damme.

"Ook al weet ik dat het niet gemakkelijk is omdat de clubs zich voorbereiden op het seizoen. Ik zou ze wel kunnen overtuigen in een paar trainingen, en dan praten we wel over de voorwaarden. Zelfs mocht ik niet elke week spelen, dan is dat geen probleem", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zou Van Damme nog een meerwaarde zijn voor een 1A-club?

(393 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws