Heerlijke rentree voor Van Wolfswinkel bij Basel: drie punten én een treffer

Heerlijke rentree voor Van Wolfswinkel bij Basel: drie punten én een treffer

14-07-2020 22:39
1

Ricky van Wolfswinkel kende een heerlijke rentree bij FC Basel in de competitiewedstrijd tegen FC Zürich. De Nederlander lag er dit seizoen lang uit nadat er een aneurysma bij hem werd ontdekt.

Het hield Van Wolfswinkel vrijwel het hele seizoen aan de kant, maar in februari van dit jaar maakte hij kortstondig zijn rentree op het veld bij Basel. Op advies van de artsen bleef Van Wolfswinkel vervolgens weer vier weken aan de kant. Aangezien het coronavirus er in maart voor zorgde dat vrijwel alle Europese competities werden stilgelegd, bleef het voor de aanvaller bij de paar minuten in februari.

Dinsdagavond kwam Van Wolfswinkel echter weer binnen de lijnen bij Basel, nu de bal weer rolt in Zwitserland: na ongeveer 65 minuten spelen kwam hij binnen de lijnen voor Valentin Stocker. De rentree van de aanvaller bleef niet onopgemerkt: hij maakte vlak voor tijd de 3-0 en stelde daarmee de drie punten definitief veilig voor Basel. Na de treffer van Van Wolfswinkel bepaalde Fabian Frei de eindstand op 4-0.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie