OFFICIEEL: Oostende geraakt onder stoom, ook Hubert komt over van Club

OFFICIEEL: Oostende geraakt onder stoom, ook Hubert komt over van Club

14-07-2020 17:16 Laatste update: 17:28
11

Club Brugge neemt afscheid van Guillaume Hubert. De lange doelman vertrekt op definitieve basis naar het hernieuwde KV Oostende, dat de laatste dagen erg actief is op de transfermarkt.

Dat Hubert Jan Breydel zou verlaten, hing al tijden in de lucht. Door de concurrentie van Simon Mignolet en Ethan Horvath had de Waal geen toekomst meer onder Philippe Clement. Vorig seizoen werd hij al uitgeleend aan stadsgenoot Cercle Brugge, waar hij acht keer aan de aftrap verscheen. Dat moet nu dus beter bij Oostende. De Kustboys legden hem vast tot medio 2023.

De 26-jarige Hubert streek in de zomer van 2017 neer in Brugge, nadat hij zijn eerste stappen in het Belgische voetbal zette bij Standard. Ondanks 28 wedstrijden waren de Rouches niet helemaal overtuigd van zijn kwaliteiten. Bij Club kon Hubert het Luikse ongelijk niet aantonen. Slechts vier keer mocht hij er het doel verdedigen in de Jupiler Pro League, waarin hij vaak weifend acteerde.

Oostende onder stoom
Voor Oostende is de komst van Hubert al de derde zomeraanwinst in twee dagen tijd. Eerder tekenden twee beloftevolle verdedigers aan zee. KVO hoopt, met steun van de nieuwe investeerders, beter te doen dan vorig seizoen, toen het voorlaatste eindigde.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie