OFFICIEEL: Eupen haalt Belgische verdediger terug naar JPL na zes jaar Hongarije

OFFICIEEL: Eupen haalt Belgische verdediger terug naar JPL na zes jaar Hongarije

Gepubliceerd: dinsdag 14 juli 2020 om 16:35di 14-07-2020 om 16:35

Aangezien het aantal Belgen in de spelerskern van KAS Eupen eerder bescheiden is, zijn de Panda's deze transferperiode vooral op zoek naar versterkingen van eigen bodem. De komst van Jonathan Heris past helemaal in dat plaatje. Eupen haalt hem wel op in Hongarije.

Heris is een 29-jarige centrale verdediger die de voorbije zes jaar in Hongarije aan de slag was, voornamelijk bij Ujpest. Daar verscheen de Brusselaar het afgelopen seizoen nog 25 keer aan de aftrap. Nu vond Heris het blijkbaar tijd voor een terugkeer naar ons land. Eupen legde de mandekker voor twee seizoenen vast, klinkt het op de website.

Het wordt het allereerste avontuur van Heris in de Jupiler Pro League. Voor zijn vertrek naar Hongarije, medio 2014, kwam hij voornamelijk uit op het tweede niveau. Lange tijd bij RWDM Brussels, nadien nog bij White Star en AFC Tubize. Nu moet Heris Eupen dus van een extra (Belgische) impuls voorzien. Eerder haalden de Oostkantonners onder meer al landgenoten Théo Defourny, Senna Miangue en naar alle waarschijnlijkheid Stef Peeters in huis.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws