Lyon wil klaar zijn voor PSG en test tegen Antwerp

Lyon wil klaar zijn voor PSG en test tegen Antwerp

Gepubliceerd: dinsdag 14 juli 2020 om 11:35di 14-07-2020 om 11:35

Op 24 juli zullen Royal Antwerp FC en Olympique Lyonnais elkaar treffen in een oefenduel. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Voor beide clubs is het een belangrijk moment in hun voorbereiding op het oude/nieuwe seizoen.

Helaas voor de fans mogen zij tegen de Fransen niet aanwezig zijn. Het duel tegen Lyon is er eentje achter gesloten deuren. Toch bestaat de kans dat de supporters van Antwerp de match live kunnen volgen. De Franse topclub beschikt namelijk over Lyon TV. Deze zendt de (meeste) oefenmatchen van Lyon uit. Deze week zendt het bijvoorbeeld de oefenmatchen van Lyon tegen de Rangers en Celtic uit.

Terwijl Antwerp zich klaarstoomt voor de bekerfinale tegen Club Brugge begin augustus, maakt Lyon zich op voor het treffen tegen PSG. Op vrijdag 31 juli wordt in het stadion Saint-Denis de finale van de Ligabeker gespeeld. Lyon heeft binnenkort ook nog Champions League-voetbal voor de boeg. Lyon ontmoet Juventus. Tijdens haar voorbereiding op het nieuwe seizoen speelt Lyon ook nog tegen KAA Gent. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws