UPDATE: ‘Anderlecht nadert akkoord over linksback en haalt koopje in huis’

UPDATE: ‘Anderlecht nadert akkoord over linksback en haalt koopje in huis’

Gepubliceerd: dinsdag 14 juli 2020 om 07:30di 14-07-2020 om 07:30

Laatste update: dinsdag 14 juli 2020 om 10:44di 14-07-2020 om 10:44

De transfer van Bogdan Mykhaylychenko zal snel officieel worden: dat meldt Het Nieuwsblad. Anderlecht haalt hem weg bij Zorya Luhansk. Volgens Oleg Iachtchouk is dat geen slechte zet.

"Hij is een potentiële international", geeft Iachtchouk aan. "In Oekraïne staat er een goeie generatie voetballers op. Sommige teams hebben niet de middelen om talenten lang te houden en dan is België een goeie stap."

Mykhaylichenko heeft wel nog geen enkele interland achter zijn naam staan. "Hij heeft pech dat Mykolenko van Dynamo en Sobol van Club Brugge bij de nationale ploeg op dezelfde positie voetballen. Daarom wacht hij nog op zijn kans, maar een transfer naar Anderlecht kan hem op het goeie spoor zetten."

Mykhaylichenko was dit seizoen goed voor drie doelpunten en vier assists in de zogeheten Premier Liha. 

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat RSC Anderlecht en Zorya Luhansk een akkoord naderen over linksback Bogdan Mykhaylichenko. Paars-wit zou minder dan een miljoen euro betalen. ‘Een akkoord nadert, finale handtekeningen zijn er nog niet gezet’, klinkt het. Bij Anderlecht moet hij de concurrentie aangaan met Kemar Lawrence.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws