Naast het veld valt Hazard alvast op bij Real Madrid ... met peperdure Lamborghini

Naast het veld valt Hazard alvast op bij Real Madrid ... met peperdure Lamborghini

Gepubliceerd: maandag 13 juli 2020 om 15:40ma 13-07-2020 om 15:40

Door aanslepende kwaaltjes met zijn enkel heeft Eden Hazard ook na de coronapauze nog niet al te veel flitsen van zijn talent kunnen laten bewonderen. Het is dan ook de vraag of de Rode Duivel deze jaargang nog op toerental komt. Op het veld, wel te verstaan, want ernaast lukt dat prima.

Hazard schafte zich recent namelijk een nieuwe sportwagen aan en daar schakel je toch eenvoudig een versnelling hoger mee. De zomeraanwinst van Real Madrid koos voor een Lamborghini Aventador SVJ, die over een stootkracht van zo'n 770 pk beschikt. Zondag maakte hij er zijn opwachting mee op het trainingscomplex van de Koninklijke. Dat plaatste hem natuurlijk meteen middenin de spotlights.

Het prijskaartje van zijn nagelnieuwe Lamborghini is alvast niet van de poes: een half miljoen euro. Gezien zijn jaarsalaris van om en bij de 31 miljoen euro zal onze landgenoot daar zijn slaap echter niet voor laten. Of het hem ook zal helpen om op het terrein te pieken, is twijfelachtig. Maandagavond krijgt Hazard nog eens de kans om het blessureleed van zich af te schudden tegen Granada.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zou jij graag een Lamborghini in je garage hebben staan?

(101 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws