Anderlecht kan hopen op comeback: Dan mag Kompany mij bellen

Anderlecht kan hopen op comeback: "Dan mag Kompany mij bellen"

Gepubliceerd: maandag 13 juli 2020 om 10:00ma 13-07-2020 om 10:00

Anderlecht mikt de komende jaren vooral op eigen jeugd, maar zal ook wat ervaring kunnen gebruiken. Cheikhou Kouyaté (31) geeft bij La Dernière Heure aan dat hij geen nee zegt tegen een terugkeer. 

De Senegalees volgt Anderlecht nog op de voet. "Ik bekijk alle wedstrijden", geeft hij zelfs aan. "Sambi Lokonga vind ik heel sterk. En die kleine in de verdediging, Marco Kana, hij doet me denken aan Vincent Kompany. Er is kwaliteit in die groep en het project is interessant. Ik hoop dat ze zullen slagen."

Er moet hoe dan ook verbetering komen, want Anderlecht speelt voor het tweede seizoen op rij geen Europees voetbal. "Dat is niet normaal, Anderlecht zou aan de top moeten staan. In mijn tijd was het al heel moeilijk om te leven met één nederlaag. Die mentaliteit moet terugkeren." 

Kouyaté ziet zichzelf hoe dan ook ooit terugkeren naar Anderlecht. "Ik heb nog geen telefoontje gekregen. Kompany mag me opbellen als hij wil, maar wel pas voor binnen twee of drie jaar. Ik zit nog altijd goed in de Premier League", aldus de middenvelder van Crystal Palace.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Speelt Kouyaté ooit terug voor Anderlecht?

(341 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws