Zulte Waregem haalt uit tegen W-Beveren, Antwerp wint niet van Excelsior

11-07-2020 18:10 Laatste update: 21:00
19

Zulte Waregem heeft zaterdagnamiddag stevig uitgehaald tijdens de oefenmatch tegen Waasland-Beveren. De ploeg van Franky Dury won met 5-0. KV Oostende won op hetzelfde moment met 0-4 op het veld van amateurclub Zwevezele.

Zulte Waregem - Waasland-Beveren 5-0
De wedstrijd tussen Zulte Waregem en Waasland-Beveren werd afgewerkt in het stadion van Ingelmunster. Het werd een makkelijke overwinining voor Essevee. Bruno maakte het eerste doelpunt vanop de penaltystip na een fout op Berahino. Even later verdubbelde diezelfde Berahino de score met een hard schot.

Na de pauze werd er volop gewisseld, maar daar had Zulte Waregem weinig last van. Na een trekfout van Heymans ging de bal opnieuw op de stip. Vossen mocht deze keer het cadeautje in ontvangst nemen. Via Abdoulaye en Sylla werd de score nog opgedreven naar 5-0.

Zwevezele - KV Oostende 0-4
KV Oostende heeft een makkelijke zege geboekt op het veld van amateurclub Zwevezele. De troepen van Alexander Blessin kwamen in de eerste helft op voorsprong via D'haese. Brachet verdubbelde de score na mistasten in de thuisverdediging. Na de rust zorgden Boonen en Mohamed voor de 0-4 eindstand.

Excelsior Rotterdam - Antwerp 2-2
Na het verlies tegen KAS Eupen (0-1) heeft Antwerp een oefenwedstrijd opnieuw niet weten te winnen. Tegen het Nederlandse Excelsior Rotterdam raakte het niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Doelpuntenmakers van dienst bij Antwerp waren Ritchie De Laet en Manuel Benson. Voor de Nederlanders wisten Ahmad Mendes Moreira en Thomas Verhaar te scoren.