Anderlecht en STVV oefenen tegen elkaar ondanks positieve coronatest

Anderlecht en STVV oefenen tegen elkaar ondanks positieve coronatest

11-07-2020 10:59
13

Zaterdag om 12 uur nemen RSC Anderlecht en STVV het in een oefenmatch tegen elkaar op. Het duel komt niet in het gedrang ondanks een positieve coronatest bij STVV van jeugdspeler Rein Van Helden.

Van Helden mocht zich tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen bij de A-kern van STVV bewijzen. Het Belang van Limburg laat nu evenwel weten dat de speler van STVV positief testte op corona. Ondertussen liet STVV via Twitter weten dat het duel in Neerpede tegen Anderlecht gewoon zal plaatsvinden.

Het duel tussen Anderlecht en STVV is er eentje achter gesloten deuren. Ook zal er geen livestream zijn om de wedstrijd online te volgen. Vanaf 12 uur komen beide ploegen tegen elkaar in actie. Anderlecht verloor eerder in de voorbereiding met 0-1 van Charleroi. STVV won haar eerste oefenduel met 1-2 tegen ASV Geel. 

Eerder deze week raakte bekend dat de oefenduels van KRC Genk tegen Eendracht Termien en KAA Gent werden afgelast vanwege de vermoedelijke positieve coronatest van Genk-speler Paul Onuachu.

No Poll