'Lestienne aast op vertrek bij Standard, gigantisch jaarsalaris bij Al Ain'

'Lestienne aast op vertrek bij Standard, gigantisch jaarsalaris bij Al Ain'

Gepubliceerd: zaterdag 11 juli 2020 om 09:27za 11-07-2020 om 09:27

Standard heeft financieel geen al te beste papieren en denkt eraan om enkele basispionnen te laten vertrekken. Maxime Lestienne werd al genoemd als potentiële vertrekker. Hij zou een staf naar het Midden-Oosten kunnen zetten, waar de flankspeler flink wat kan verdienen.

Zo toont Al-Ain interesse en wil het Lestienne maar al te graag inlijven. De flankspeler heeft ook oren naar een transfer richting het Midden-Oosten. Daar heeft zijn potentieel jaarloon veel mee te maken. Zo kan hij volgens Sport/Footmagazine op jaarbasis maar liefst drie miljoen euro gaan verdienen.

Standard sluit een vertrek ook niet uit, maar hoopt minstens vijf miljoen euro te kunnen vangen voor Lestienne. Een som die Al-Ain helemaal niet voor ogen heeft. Zo is de ploeg uit de Verenigde Arabische Emiraten naar verluidt maar bereid om tot anderhalf miljoen euro te betalen voor Lestienne.

Bij Standard heeft de 28-jarige Lestienne nog een contract tot medio 2022. Hij was vorig seizoen goed voor tien doelpunten en vijf assists in 34 partijen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Standard Lestienne laten gaan?

(181 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws