Vacature bij Club Brugge: 'Op zoek naar nieuwe Wesley met scorend vermogen'

Vacature bij Club Brugge: 'Op zoek naar nieuwe Wesley met scorend vermogen'

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 07:15ma 06-07-2020 om 07:15

Club Brugge won van OH Leuven met 4-1, maar de score had veel hoger kunnen en misschien wel moeten oplopen. Het Nieuwsblad merkt op dat Blauw-Zwart over veel spitsen beschikt, maar dat geen van hen de verwachtingen kan inlossen. Een extra aanvaller dringt zich dan ook op in het Jan Breydelstadion.

Junior Edmilson is in beeld, maar hij dient als alternatief voor Emmanuel Dennis of Krépin Diatta. 'De echte prioriteit van Club Brugge in deze transferperiode is een centrumspits. Sinds het vertrek van Wesley Moraes is Club op zoek naar een balvaste targetman, die kan combineren met de opkomende middenvelders en ook scorend vermogen heeft', aldus de krant.

Voorlopig zonder succes. 'De zoektocht naar de nieuwe Wesley verloopt niet over rozen. Aan Kaveh Rezaei, David Okereke, Mbaye Diagne en Michael Krmencik gaf Club in totaal 22,5 miljoen euro uit. Dat is bijna zoveel als het transferbedrag dat het vorige zomer ontving voor Wesley. Aston Villa betaalde naar verluidt 24 miljoen euro voor de Braziliaan.'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft Club Brugge nood aan een scorende spits?

(473 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws