Trossard maakt indruk in Engeland: 'Hij is de Kanarie-Killer'

Trossard maakt indruk in Engeland: 'Hij is de Kanarie-Killer'

Gepubliceerd: zaterdag 4 juli 2020 om 18:40za 04-07-2020 om 18:40

Brighton & Hove Albion wist zaterdag met het kleinste verschil te winnen van Norwich City. Daarmee is de Engelse club bijna zeker van behoud. Eén van de grote uitblinkers was Leandro Trossard, die met het enige doelpunt van de partij voor de winst kon zorgen.

Op aangeven van Aaron Mooy kon Trossard na 25 minuten voetballen de score openen. Het was tevens ook het enige doelpunt van de wedstrijd. De flankaanvaller was tijdens de wedstrijd ook enkele keren gevaarlijk, maar wist niet meer te scoren. Achteraf kreeg hij wel lof voor zijn partij.

Bij Sussex Live kreeg Trossard een 8 op 10 voor zijn wedstrijd. Samen met Mooy de hoogste score van alle Brighton-spelers. 'Hij kreeg een basisplek na zijn goede invalbeurt tegen United. Scoorde een prachtige goal en verschalkte Trim Krul. Hij kreeg nog een mooie tweede kans, maar zijn controle liet hem in de steek', schreef het Engelse medium.

Ook enkele Engelse fans waren bijzonder lovend voor Trossard en bewierookten hem op scial media. Zo werd hij verkozen tot de Man van de Match door één supporter. Dat Trossard een Genk-verleden heeft werd overigens ook duidelijk. Zo wist Albion Analytics te melden dat Trossard drie van zijn zeven aanvallende acties (doelpunten + assists) dit seizoen wist te maken tegen Norwich City. Daarmee werd hij omgedoopt tot de 'Kanarie-Killer'. De bijnaam van Norwich City, maar ook die van... STVV.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws