UPDATE: Real Madrid neemt geen risico, Hazard weer niet op training

UPDATE: Real Madrid neemt geen risico, Hazard weer niet op training

Gepubliceerd: zaterdag 4 juli 2020 om 09:31za 04-07-2020 om 09:31

Laatste update: zaterdag 4 juli 2020 om 13:17za 04-07-2020 om 13:17

Eden Hazard werd door Zinedine Zidane niet geselecteerd voor de wedstrijd tegen stadsgenoot Getafe. De Koninklijke won zuinig met 1-0. De Rode Duivel verscheen alvast weer op de training van Real Madrid.

Hazard werd de afgelopen wedstrijden hard aangepakt en had last van zijn enkel. Zidane nam geen enkel risico en liet de winger uit de selectie. "We moeten geduld hebben, hij is lang uit geweest door een hardnekkige blessure", liet de Fransman weten.

Het ziet er echter naar uit dat Hazard geen nieuwe blessure heeft opgelopen. De Rode Duivel trainde alweer meteen mee met Real Madrid. Het is nu nog maar de vraag of Zidane Hazard zal selecteren voor de competitiewedstrijd tegen Athletic Bilbao komende zondag.

Update: Vrijdag trainde Hazard nog mee met de groep van Real Madrid, maar zaterdag deed hij dan niet. De kans is groot dat hij zondag tegen Athletic Bilbao opnieuw niet gaat spelen. Ook voor Raphaël Varane komt de match te vroeg.  

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws