Chelsea wacht op Ziyech en Werner: We willen zeker zijn

Chelsea wacht op Ziyech en Werner: "We willen zeker zijn"

Gepubliceerd: vrijdag 3 juli 2020 om 20:26vr 03-07-2020 om 20:26

Hakim Ziyech is al drie dagen speler van Chelsea, maar kan nog niets voor zijn nieuwe club betekenen. Door de coronacrisis moeten buitenlanders eerst veertien dagen in quarantaine. Dat zijn de regels in Engeland.

Datzelfde geldt voor Timo Werner, die overkomt van RB Leipzig. "Ze zijn nog niet gearriveerd", zegt manager Frank Lampard vrijdag op de persconferentie. "Het hele land wacht op nieuws over de quarantaine. We willen zeker zijn dat de spelers mogen reizen en zich vrij mogen bewegen."

"Timo Werner is pas net klaar met de competitie, dus hij heeft een welverdiende vakantie en komt pas later in juli", zegt Lampard. "Ziyech zal eerder aansluiten, maar we moeten wachten op quarantaine-nieuws voor we daar duidelijkheid over kunnen geven."

Als Werner en Ziyech aansluiten, krijgen ze een trainingsplan. "Ja, dat is hoe we het gaan doen. Het eerste probleem is hoe we dit seizoen gaan eindigen, daar zijn we nu vol op gefocust. We moeten zorgen dat ze fit en fruitig zijn voor volgend seizoen."

Ziyech en Werner zouden dit seizoen sowieso niet in actie mogen komen voor Chelsea.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws