UPDATE: 'Edmilson nog niet van Club Brugge, Antwerp blijft hopen'

UPDATE: 'Edmilson nog niet van Club Brugge, Antwerp blijft hopen'

Gepubliceerd: vrijdag 3 juli 2020 om 15:30vr 03-07-2020 om 15:30

Laatste update: vrijdag 3 juli 2020 om 18:02vr 03-07-2020 om 18:02

Het lijkt er sterk op dat Club Brugge met Junior Edmilson gaat lopen. De 25-jarige Braziliaanse-Belg zou zelfs al een akkoord hebben met Club.

Edmilson staat al enkele maanden in de belangstelling van de Belgische topclubs, vooral Standard en Antwerp toonden zich concreet. Het ziet er echter naar uit dat een derde hond met het been gaat lopen, volgens Sport/Voetbalmagazine lijkt het er sterk op dat speler en club al een akkoord zouden hebben. De medische testen zouden zelfs al ingepland staan.

Club Brugge moet wel nog een groot struikelblok overwinnen. Met de huidige club van Edmilson, Al-Duhail, is er nog geen akkoord. Het lijkt ook niet waarschijnlijk dat de Qatarezen hun sterspeler zomaar zullen laten vertrekken. Toch koesteren ze hoop in Brugge, Edmilson is inmiddels niet meer te zien op de sociale media kanalen van de club. Mogelijk een indicatie dat een vertrek nabij is.  

Update: De buit is nog niet volledig binnen voor Club Brugge. De landskampioen moet nog een akkoord bereiken met de club van Edmilson, maar ook Antwerp hoopt de aanvaller nog steeds in huis te halen.

Volgens Het Nieuwsblad is hij nog steeds een toptarget van The Great Old. Edmilson en zijn entourage hadden ook al contract met Luciano D'Onofrio. Een akkoord is er evenwel nog niet.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Een goede transfer van Club Brugge?

(1167 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws