Makelaar vreest voor Bolat, Defour en co: Tenzij ze zwaar willen inleveren

Makelaar vreest voor Bolat, Defour en co: "Tenzij ze zwaar willen inleveren"

Gepubliceerd: woensdag 1 juli 2020 om 09:46wo 01-07-2020 om 09:46

Royal Antwerp FC verlengde de contracten van onder meer Steven Defour en Sinan Bolat niet. RSC Anderlecht deed hetzelfde met Samir Nasri. Volgens voetbalmakelaar en oud-Rode Duivel Patrick Vervoort zullen zij heil moeten zoeken buiten Europa, zo vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Defour zelf lijkt echter gerust te zijn van toekomst. "Ik lig er niet wakker van dat Antwerp me geen nieuw contract gaf", aldus Defour. "Ik zag het aankomen. Ik heb nog tijd. Er ligt van alles op tafel ( onder meer enkele pistes uit Turkije, nvdr.), dus we zullen wel zien. De transferperiode duurt nog lang."

Ook voor Bolat is er Turkse interesse, al slaat de economische crisis daar op dit moment zwaar toe. "Het zal voor die spelers toch zo'n exotische bestemming moeten worden", weet Vervoort. "China, Qatar... Daar betalen ze nog graag voor grote namen. Als die spelers dat niet zien zitten, wordt het moeilijk. Tenzij ze zwaar willen inleveren om te blijven voetballen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws