'OH Leuven kan rekenen op goaltjesdief Perbet in promotiefinale tegen Beerschot'

'OH Leuven kan rekenen op goaltjesdief Perbet in promotiefinale tegen Beerschot'

Gepubliceerd: dinsdag 30 juni 2020 om 09:52di 30-06-2020 om 09:52

Oud-Heverlee Leuven kan tijdens de promotiefinale tegen K. Beerschot V.A. beroep doen op de neus voor doelpunten van Jérémy Perbet. De Franse aanvaller kwam de voorbije maanden al op huurbasis uit voor de Vlaams-Brabanders. Moederclub Sporting Charleroi roept hem voorlopig niet terug.

De Carolo's leenden Perbet sinds vorige zomer uit aan OH Leuven, aangezien de concurrentie op Mambourg moordend was, met Kaveh Rezaei, Shamar Nicholson en de jonge Frank Tsadjout. Op zijn 35e heeft de Franse sluipschutter het fysiek niet al te eenvoudig meer, waardoor hij voornamelijk dienst doet als supersub. Die rol ligt hem duidelijk als gegoten, want in totaal scoorde Perbet toch nog vijf keer. Daarmee had hij een belangrijk aandeel in de race naar de finale met Beerschot.

En de Ratten van het Kiel kunnen Perbet maar best in het oog houden, die tweede augustus. Het Laatste Nieuws meldt namelijk dat Charleroi bevestigd heeft dat de aanvaller minstens tot de dag van de promotiestrijd in Leuvense loondienst zal blijven. Wat er nadien gebeurt, is voorlopig koffiedik kijken. Een verlengd verblijf in Leuven is zeker een optie, al trekt ook het Union Saint-Gilloise van ex-coach Felice Mazzu aan zijn mouw.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie trekt aan het langste eind in de promotiefinale?

(104 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws