'Rangers grijpt naast Anderlecht-spits Roofe en richt vizier op JPL-revelatie'

'Rangers grijpt naast Anderlecht-spits Roofe en richt vizier op JPL-revelatie'

27-06-2020 18:30
6

KV Kortrijk had na de winterstop met Terem Moffi één van de revelaties in de Belgische competitie in huis. De Nigeriaanse aanvaller wist meteen te overtuigen. KVK hoopt ook volgend seizoen van hem te kunnen genieten, al is er flink wat interesse.

Eerder raakte al bekend dat Anderlecht interesse toont, maar KV Kortrijk is niet van plan om Moffi zomaar te laten gaan. Toch is paars-wit niet de enige ploeg die interesse toont. Ook Galatasaray, Saint-Etienne en Glasgow Rangers hebben hem op het lijstje staan. Zo meldt GiveMeSport.

Die laatste club zou ook bijzonder geïnteresseerd zijn in Moffi en wil deze zomer een poging wagen om hem in huis te halen. De Schotse topclub zal Alfredo Morelos zien vertrekken en zoekt naar een nieuwe spits. Kemar Roofe werd al gelinkt aan de Rangers, maar hij wil niet vertrekken bij Anderlecht. Moffi wordt gezien als een alternatief.

De 21-jarige spits was bij Kortrijk goed voor vier doelpunten in zeven competitiewedstrijden. Bij KVK heeft hij nog een contract tot medio 2023.