OFFICIEEL: KV Oostende haalt aanvaller Kvasina (23) naar de kust

OFFICIEEL: KV Oostende haalt aanvaller Kvasina (23) naar de kust

Gepubliceerd: zaterdag 20 juni 2020 om 12:00za 20-06-2020 om 12:00

Laatste update: zaterdag 20 juni 2020 om 12:15za 20-06-2020 om 12:15

KV Oostende heeft een nieuwe aanvaller beet. De boomlange Marko Kvasina (23) heeft namelijk getekend. Kvasina werkt wel eerst het seizoen nog af in Oostenrijk.

Kvasina speelt nu nog bij SV Mattersburg in Oostenrijk. Hij tekende bij KV Oostende een contract tot 2023, met nog een optie op een bijkomend seizoen.

Kvasina heeft al een opvallend palmares opgebouwd. Nadat hij op zijn zeventiende doorbrak bij Austria Wien zette hij zijn carrière voort bij FC Twente. Daar kon hij niet overtuigen. Bij SV Mattersburg vond hij zijn tweede adem en werd hij een basisspeler. 

"Mijn contract bij Mattersburg loopt eind juni af dus ik verwacht om begin juli te kunnen aansluiten bij KVO", aldus Kvasina zelf op de website. "Ik kijk er in elk geval naar uit. De tijd was aangebroken om de Oostenrijkse competitie om te ruilen voor een hoger aangeschreven competitie. De Belgische Pro League is dan de ideale volgende stap voor mij."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws